Traineeships

EU-traineeship: 5 maanden waardevolle werkervaring

Je bent (bijna) afgestudeerd, ambitieus en internationaal georiënteerd. Je wilt inhoudelijk uitdagende werkervaring opdoen die maatschappelijk relevant is. Dan is de Europese Unie de plek voor jou. Maak kennis met de Europese instellingen via een prestigieus traineeship waarin jij op waarde wordt geschat.

Uiteenlopende onderwerpen

Als trainee krijg je de kans om je te buigen over uiteenlopende onderwerpen – stuk voor stuk thema’s die hoog op de maatschappelijke en politieke agenda staan. Van klimaatverandering tot onderwijs en van economische ontwikkeling tot buitenlands beleid. Dat doe je op hoog niveau, omringd door de bestuurlijke en ambtelijke top van Europa.

Serieuze startersbaan

Een traineeship bij een van de instellingen van de Europese Unie doet niet onder voor een serieuze startersbaan. Je krijgt al snel veel verantwoordelijkheid en draait mee als volwaardig lid van een afdeling. Je ontvangt daarvoor meestal een maandelijkse vergoeding. Er zijn ook onbetaalde traineeships en stages.

Waardevolle internationale werkervaring

Gedurende 5 maanden doe je zeer waardevolle internationale werkervaring op en werk je samen met ambitieuze een hooggekwalificeerde mensen uit heel Europa. Je legt daarbij contacten die bepalend kunnen zijn voor de rest van je loopbaan.

Meer lezen?

Lees meer over:

Video Trainee

Meer informatie?

Wil je meer informatie over dit onderwerp? Bekijk de veelgestelde vragen of stuur ons een e-mail.

veelgestelde vragen e-mail ons