Speciaal voor studenten: EU Careers Ambassadors gezocht

Meld je vóór 23 mei 2014 aan als EU Career Ambassador

EU-Careers AmbassadorsDe Europese Unie is op zoek naar studenten die zich vanaf het najaar 2014 tot het najaar 2015 als Career Ambassadors willen inzetten om carrières bij de EU bekend te maken op hun universiteit. Als Career Ambassador ben je hét aanspreekpunt voor studenten die interesse hebben in een carrière bij de EU en dien je carrières bij de EU actief te promoten.

Je krijgt een training in Brussel aangeboden, je ontwikkelt verscheidene vaardigheden, ontmoet Career Ambassadors uit heel Europa en neemt deel aan sociale activiteiten. De kosten voor de verscheidene activiteiten worden vergoed. Deze nevenfunctie kost relatief weinig tijd, staat goed op je CV en is een uitstekend middel om netwerkcontacten op te doen binnen de EU!

Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden en ben je organisatorisch sterk? Lees eerst meer informatie over deze interessante studentenfunctie. Vul daarna het aanmeldformulier op de website van het Europees Bureau voor Personeelsselectie (EPSO) in en stuur dit voor 23 mei in.