EU Careers Ambassador gezocht in Nijmegen

ambassadeurs EPSO EU CareersMeld je vóór 12 mei 2013 aan als EU Career Ambassador

De Europese Unie is op zoek naar studenten van de Radboud Universiteit Nijmegen die zich vanaf het najaar 2013 tot het najaar 2014 als Career Ambassadors willen inzetten om carrières bij de EU bekend te maken op de  universiteit. Als Career Ambassador ben je hét aanspreekpunt voor studenten die interesse hebben in een carrière bij de EU en dien je carrières bij de EU actief te promoten.

Je krijgt een training in Brussel aangeboden, je ontwikkelt verscheidene vaardigheden, ontmoet Career Ambassadors uit heel Europa en neemt deel aan sociale activiteiten. De kosten voor de verscheidene activiteiten worden vergoed. Deze nevenfunctie kost relatief weinig tijd en staat goed op je CV!

Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden en ben je organisatorisch sterk? Vul dan het aanmeldformulier in en stuur dit voor 12 mei 2013 per e-mail naar: epso-careers-.eu.

Wil je eerst meer weten, lees dan verder over het EU Career Amabassador  programma en de functieomschrijving of kijk op de Facebookpagina van de EU Career Ambassadors.