Europese Commissie zoekt tijdelijke medewerkers voor beheer van EU-noodtrustfonds in Afrika

ontwikkelingssamenwerkingAls project-/programmabeheerder of financieel adviseur aan de slag in Afrika?

De Europese Commissie zoekt tijdelijke medewerkers (contract agents) voor EU-delegaties in verschillende delen van Afrika, voor het beheer van een EU-noodtrustfonds. Het fonds wordt opgericht voor stabiliteit en de aanpak van de diepere oorzaken van onregelmatige migratie en ontheemding in Afrika.

Op dit moment staat de werving open voor de EU-delegaties in de Sahel en de regio rond het Tsjaadmeer en de Hoorn van Afrika. Er wordt gezocht naar project-/programmabeheerders en financieel adviseurs, in Functiegroep IV. Reageren kan tot uiterlijk 16 november aanstaande.

Voldoe je minimaal aan de volgende eisen?

  • diploma van een relevante opleiding op minimaal bachelor niveau (hbo of hoger)
  • relevante werkervaring van tenminste 5 jaar
  • goede kennis van het Engels en het Frans

Dan kan je solliciteren door het sturen van een motivatiebrief, een CV en een ingevulde checklist. Als je aan een CAST-selectieprocedure hebt meegedaan en op een lijst staat, vermeld dan je referentienummer in je sollicitatie. Ook kandidaten die niet op een CAST-lijst staan worden uitgenodigd te solliciteren. Wanneer je wordt voorgeselecteerd en je staat niet op een CAST-lijst, wordt je uitgenodigd voor deelname aan een CAST-test.

Voor meer informatie over het EU-noodtrustfonds, de sollicitatieprocedure, profielen en specifieke eisen en om te reageren, kijk op de website van het Directoraat-Generaal Internationale Samenwerking en Ontwikkeling van de Europese Commissie.