26 maart: workshop Jonge Ambtenarendag

« Terug naar Agenda
Begin:
26-03-2015 14:30
Einde:
26-03-2015 15:45
Locatie:
Schouwburg Almere
Adres:
Google Map
Esplanade 10, Almere, Nederland, 1315 TA

JAD 2015Donderdag 26 maart is WerkenbijdeEU.nl aanwezig op de Jonge Ambtenarendag 2015. We geven een interactieve workshop over tijdelijke en vaste banen bij de EU, detacheren en het werken bij de EU in de praktijk.

Onze voorlichter, Femke Bink, en een jonge EU-ambtenaar, Tjabbe Bos, komen vertellen over hun eigen werkervaring bij de EU en beantwoorden je vragen. Tjabbe vertelt je alles over zijn werk bij de Europese Commissie. We zetten de carrièremogelijkheden bij de EU op een rij en geven je sollicitatietips. Na afloop van de workshop bieden we je de gelegenheid tot netwerken en persoonlijk contact.

Daarnaast verzorgen wij een programmaonderdeel samen met het Jonge Ambtenarennetwerk HYPE (Hartman Young Professionals for Europe). Deze ochtendsessie zal gaan over het benutten van Europa voor je eigen overheidsorganisatie. Sprekers zijn de Haagse wethouder Tom de Bruijn (oud-Permanent Vertegenwoordiger van Nederland bij de Europese Unie in Brussel) en Fenna Beekmans van kenniscentrum Europa Decentraal. Aanmelden voor de dag en voor de workshop van WerkenbijdeEU.nl kan nog tot en met 24 maart via de website van de Jonge Ambtenarendag 2015.