Webinar voorselectie traineeship Europese Commissie

« Terug naar Agenda
Begin:
3-11-2016 16:00
Einde:
3-11-2016 17:00

Donderdag 3 november van 16.00 tot 17.00 uur webinar selectie Blue Book traineeship Europese Commissie, meld je aan!

webinar Blue Book selectie stage Europese CommissieHeb jij je ingeschreven voor een traineeship bij de Europese Commissie voor de periode maart-juli 2017? Binnenkort hoor je of je voorgeselecteerd bent voor dit zogenaamde Blue Book traineeship. We raden je aan kort na deze voorselectie te gaan lobbyen om je kansen op een interessante traineeship te vergroten. WerkenbijdeEU wil je graag een handje helpen bij jouw lobby. Wij bieden jou daarom op donderdagmiddag 3 november van 16.00 tot 17.00 uur de kans deel te nemen aan een door ons georganiseerde webinar.

Tijdens deze webinar spreken Stijn Kersten en Jasper de Boer over het proces, zij geven je tips en beantwoorden je vragen. Stijn Kersten is beleidsmedewerker bij de Algemene Bestuursdienst van de Permanente Vertegenwoordiging (PV EUABD). De PV EUABD behartigt de Nederlandse belangen op het gebied van personeelsbeleid bij de EU. Jasper de Boer is voorlichter van WerkenbijdeEU. WerkenbijdeEU beoogt door voorlichting, begeleiding en training zoveel mogelijke goed gekwalificeerde Nederlanders naar een interessante traineeship/baan bij de EU te begeleiden.

Wat kun je in dit webinar verwachten? We geven je een stappenplan met wat je na je voorgeselectie zou moeten ondernemen en doen. Het klinkt niet heel moeilijk en dat is het ook niet. Maar omdat je moet concurreren met heel veel andere kandidaten is het handig zoveel mogelijk tips en adviezen aangereikt te krijgen om je kansen op selectie te vergroten. Daarvoor is het slim en raadzaam dit webinar te volgen!

Aanmelden

Voor wie is het webinar bedoeld? Iedereen die zich heeft ingeschreven voor het traineeship bij de Europese Commissie voor de periode maart-juli 2017. Wil jij het webinar volgen? Meld je aan via . Voorwaarde is dat je in de Talent Pool van WerkenbijdeEU geregistreerd staat. Sta je dat nog niet? Geen probleem, ook hiervoor stuur je een e-mail naar . Registeren in de Talent Pool kost hooguit enkele minuten tijd, daarna kunnen we je als deelnemer aan het webinar noteren. Je aanmelding wordt per e-mail bevestigd. In deze e-mail staat beschreven hoe je te werk gaat om aan het webinar deel te kunnen nemen.