Hoe bereid ik me voor op het concours?

« Terug naar Agenda
Begin:
6-05-2015 17:30
Einde:
6-05-2015 20:00

Woensdagavond 6 mei bijeenkomst ter voorbereiding op concoursen

assessmenttrainingWoensdagavond 6 mei organiseren we in Den Haag een bijeenkomst voor concourskandidaten. Hier hoor je meer over de preselectie en de e-tray tests en hoe je je daarop het beste voorbereidt. Tevens heb je de gelegenheid om vragen te stellen aan ons en aan de assessment- en selectie-experts van Leeuwendaal. Leeuwendaal is de organisatie die namens werkenbijdeEU.nl de assessmenttrainingen verzorgt. Met de tips en informatie die je tijdens deze bijeenkomst krijgt, kan je de oefenmodules en de echte tests beter maken. De bijeenkomst start om 18.00 uur. Vanaf 17.30 uur is er een ontvangst met broodjes. Van 19.30 tot 20.00 uur is er een afsluitende netwerkborrel waar je nader kennis kunt maken met andere concourskandidaten.

Wil je bij deze voorlichtingsbijeenkomst aanwezig zijn, meld je dan aan door een e-mail te sturen naar . Wanneer je je hebt aangemeld, ontvang je meer informatie.

Heb je je aangemeld voor het concours voor startende beleidsmedewerkers of audit? En heb je een inschrijfnummer van EPSO? Schrijf je dan in op de Talent Pool om in aanmerking te komen voor begeleiding door WerkenbijdeEU.nl! Via de Talent Pool word je nader geïnformeerd over deze voorlichtingsbijeenkomst.

PS Deze bijeenkomst stond eerder voor 29 april op de agenda. Om te zorgen dat zo veel mogelijk concourskandidaten van de bijeenkomst op de hoogte zijn en aanwezig kunnen zijn, hebben we besloten de bijeenkomst een week later te plannen.