Voorlichting inhousedag Buitenlandse Zaken

« Terug naar Agenda
Begin:
13-06-2013 09:30
Einde:
13-06-2013 18:00
Locatie:
Ministerie van Buitenlandse Zaken
Adres:
Google Map
Bezuidenhoutseweg 67, Den Haag, Zuid-Holland, Nederland, 2594 AC

Werken bij BZDe buitenlandse gang van Zaken

Ben jij masterstudent of net afgestudeerd en heb je internationale ambities? Dan mag je de inhousedag van het Ministerie van Buitenlandse Zaken op donderdag 13 juni 2013 niet missen. Je maakt er persoonlijk kennis met ambtenaren die werken bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de Europese Unie.

In de ochtend vertellen medewerkers van Buitenlandse Zaken en WerkenbijdeEU.nl je alles over de mooie en uitdagende kanten van een internationale carrière. Ook Nederlandse EU-ambtenaren en diplomaten komen hierbij aan het woord. Tijdens de netwerklunch kun je één-op-één vragen stellen. In de middag proef je even van het diplomatenbestaan als landenvertegenwoordiger in een VN-simulatie. De dag wordt afgesloten met een ‘netwerkborrel’, waar je je ervaringen kunt delen met de andere deelnemers , EU-ambtenaren en diplomaten.

Aanmelden voor deze Inhousedag kan vanaf 1 mei 2013. Stuur een e-mail aan en vermeld daarbij: je naam, geboortedatum, adres en naam onderwijsinstelling/werkgever. Er zijn maximaal 120 plaatsen beschikbaar, dus wees er vanaf 1 mei snel bij.