Voorlichting Het Careerevent

« Terug naar Agenda
Begin:
11-10-2012 13:30
Einde:
11-10-2012 15:00
Locatie:
Jaarbeurs Utrecht
Adres:
Google Map
Jaarbeursplein 6, Utrecht, Utrecht, Nederland, 3521 AL

voorlichting het CareereventDonderdag 11 en vrijdag 12 oktober, 13.30 uur, Jaarbeurs Utrecht

Ben je (bijna) afgestudeerd en reikt je blik verder dan de Nederlandse grenzen? Ambieer je een internationale carrière, maar zoek je ook een baan met inhoud en maatschappelijke relevantie? Dan is een carrière bij de Europese Unie iets voor jou.

Donderdagmiddag 11 oktober en vrijdagmiddag 12 oktober is WerkenbijdeEU.nl aanwezig op het Careerevent met een interactieve voorlichting over EU-stages en traineeships, tijdelijke en vaste banen bij de EU en het werken bij de EU in de praktijk.

Een panel van EU-ambtenaren en trainees komt vertellen over hun eigen werkervaring bij de EU en beantwoordt je vragen. We zetten alle carrièremogelijkheden bij de EU op een rij en geven je sollicitatietips. Na afloop van de workshop bieden we je de gelegenheid tot netwerken en persoonlijk contact met ons panel en onze voorlichters.

Je dient je in te schrijven voor deze workshop. Stuur een e-mail naar stefan. o.v.v. ‘Verdient Europa jouw talent?’ en de gewenste dag van deelname. Vermeld ook duidelijk je voor- en achternaam. NB Inschrijving is helaas geen garantie voor plaatsing. We raden je aan ruim op tijd te komen!

Sprekers donderdag 11 oktober:

  • Willem Noë, ambtenaar Europese Commissie, DG Enlargement (EU-uitbreiding)
  • Laurens Ankersmit, oud-trainee Europese Commissie, PhD researcher aan de VU Amsterdam
  • Alexandra Ekkelenkamp, voorlichter WerkenbijdeEU.nl, oud-trainee Europees Parlement, DG INFO, tevens gespreksleidster van deze voorlichting

Sprekers vrijdag 12 oktober:

  • Valerie Tankink, ambtenaar Europese Commissie, DG MARE (maritieme zaken en visserij)
  • Fabian Schipper, oud-trainee Europese Commissie, DG Enlargement
  • Alexandra Ekkelenkamp, voorlichter WerkenbijdeEU.nl, oud-trainee Europees Parlement, DG INFO, tevens gespreksleidster van deze voorlichting