Voorlichting Het Careerevent

« Terug naar Agenda
Begin:
11-10-2013 12:30
Einde:
11-10-2013 13:45
Locatie:
Jaarbeurs Utrecht
Adres:
Google Map
Jaarbeursplein 6, Utrecht, Utrecht, Nederland, 3521 AL

voorlichting het CareereventDonderdag 10 en vrijdag 11 oktober, Jaarbeurs Utrecht

Ben je (bijna) afgestudeerd en reikt je blik verder dan de Nederlandse grenzen? Ambieer je een internationale carrière, maar zoek je ook een baan met inhoud en maatschappelijke relevantie? Dan is een carrière bij de Europese Unie iets voor jou.

Donderdagmiddag 10 oktober en vrijdagmiddag 11 oktober is WerkenbijdeEU.nl aanwezig op het Careerevent met een voorlichting over EU-stages en traineeships en een voorlichting over tijdelijke en vaste banen bij de EU.

Vrijdag 11 oktober vertelt een panel van EU-ambtenaren over hun werk en loopbaan bij de EU en beantwoordt je vragen. We zetten alle carrièremogelijkheden bij de EU op een rij en geven je sollicitatietips. Hoor meer over de selectieprocedure (het concours), de inhoud van het werk en het leven in Brussel, en schroom niet om vragen te stellen. Ambieer je een internationale carrière én een baan met inhoud en maatschappelijke relevantie? Zet hiermee de eerste stap naar een loopbaan bij de Europese Unie. Na afloop van de workshop bieden we je de gelegenheid tot netwerken en persoonlijk contact met ons panel en onze voorlichters.

Geïnteresseerd in een traineeship bij de EU? Kom dan naar onze workshop op donderdag 10 oktober.

Gespreksleiding:

  • Femke Bink, voorlichter WerkenbijdeEU.nl, oud-trainee bij de Raad van de Europese Unie.

Sprekers:

  • Willem Noë, ambtenaar bij de Europese Commissie, DG Uitbreiding
  • Andreas Kolodziejak, ambtenaar bij de Europese Commissie, DG Landbouw.