Voorlichting de Nationale Carrièrebeurs

« Terug naar Agenda
Begin:
15-03-2014 13:30
Einde:
15-03-2014 14:45
Locatie:
RAI Amsterdam
Adres:
Google Map
Europaplein 22, Amsterdam, Noord-Holland, Nederland, 1078 GZ

Vrijdag 14 en zaterdag 15 maart, RAI Amsterdam

logo Nationale CarrièreBeursBen je (bijna) afgestudeerd en reikt je blik verder dan de Nederlandse grenzen? Ambieer je een internationale carrière, maar zoek je ook een baan met inhoud en maatschappelijke relevantie? Dan is een carrière bij de Europese Unie iets voor jou.

Vrijdagmiddag 14 maart en zaterdagmiddag 15 maart is WerkenbijdeEU.nl aanwezig op de Nationale Carrièrebeurs met een voorlichting over EU-stages en traineeships en een voorlichting over tijdelijke en vaste banen bij de EU.

Zaterdag 15 maart vertelt een panel van EU-ambtenaren over hun werk en loopbaan bij de EU en beantwoordt je vragen. We zetten alle carrièremogelijkheden bij de EU op een rij en geven je sollicitatietips. Hoor meer over de selectieprocedure (het concours), de inhoud van het werk en het leven in Brussel, en schroom niet om vragen te stellen. Ambieer je een internationale carrière én een baan met inhoud en maatschappelijke relevantie? Zet hiermee de eerste stap naar een loopbaan bij de Europese Unie. Na afloop van de workshop bieden we je de gelegenheid tot netwerken en persoonlijk contact met ons panel en onze voorlichters.

Gespreksleiding:

Ellen Lette, WerkenbijdeEU.nl

Spreker:

  • Willem Noë, ambtenaar bij de Europese Commissie, DG Uitbreiding

Geïnteresseerd in een traineeship bij de EU? Kom dan naar onze workshop op vrijdag 14 maart.