Voorlichting Nederlandse Carrièredagen

« Terug naar Agenda
Begin:
28-11-2015 13:15
Einde:
28-11-2015 14:30
Locatie:
Jaarbeurs
Adres:
Google Map
Jaarbeursplein 6, Utrecht, Utrecht, Nederland, 3521 AL

WerkenbijdeEU.nl geeft zaterdag 28 november voorlichting op Carrièrebeurs Overheid

Nationale CarrièredagenZaterdag 28 november is WerkenbijdeEU.nl aanwezig op de Carrièrebeurs Overheid (onderdeel van de Nederlandse Carrièredagen). We geven een voorlichting over traineeships bij de EU en het werken bij de EU in de praktijk, ‘Hoe word je trainee bij de Europese Unie?’

Altijd al willen weten hoe het is om op academisch niveau te werken in een internationale omgeving? Dan is een traineeship bij de Europese Unie iets voor jou. Als trainee krijg je de kans om je te buigen over uiteenlopende onderwerpen – stuk voor stuk thema’s die hoog op de maatschappelijke en politieke agenda staan.

Kom naar onze voorlichting en zet een eerste stap naar je loopbaan op Europees niveau! (Oud-)trainees vertellen over hun ervaringen bij de EU. Kom meer te weten over de selectieprocedure, de inhoud van het werk en het leven in Brussel, en schroom niet om vragen te stellen.

Meer weten over carrière maken als trainee bij de EU? Kom naar onze workshop op zaterdag 28 november van 13.15 tot 14.30 uur. Schrijf je gratis in voor de Nederlandse Carrièredagen.

Sprekers:

  • Femke Bink, voorlichter WerkenbijdeEU.nl, gespreksleider en oud-trainee bij de Raad van de Europese Unie
  • Jasper de Boer, oud-Schuman trainee bij het Media Directoraat van het Europees Parlement
  • Gert Jan Geling, oud-Schuman trainee bij the Office for the Promotion of Parliamentary Democracy, DG External Relations van het Europees Parlement