Voorlichting Carrièrebeurs Overheid

« Terug naar Agenda
Begin:
29-11-2013 12:30
Einde:
29-11-2013 13:45
Locatie:
RAI
Adres:
Google Map
Europaplein 22, Amsterdam, Noord-Holland, Nederland, 1078 GZ

foto Paul HilkensWerkenbijdeEU.nl geeft voorlichting over carrièremogelijkheden bij de EU op Nederlandse Carrièredagen

Ben je (bijna) afgestudeerd en reikt je blik verder dan de Nederlandse grenzen? Ambieer je een internationale carrière, maar zoek je ook een baan met inhoud en maatschappelijke relevantie? Dan is een carrière bij de Europese Unie iets voor jou.

Vrijdagmiddag 29 november en zaterdagmiddag 30 november is WerkenbijdeEU.nl aanwezig op de Carrièrebeurs Overheid met een voorlichting over tijdelijke en vaste banen bij de EU en een voorlichting over EU-stages en traineeships.

Vrijdag 29 november vertelt een panel van EU-ambtenaren over hun werk en loopbaan bij de EU en beantwoordt je vragen. We zetten alle carrièremogelijkheden bij de EU op een rij en geven je sollicitatietips. Hoor meer over de selectieprocedure (het concours), de inhoud van het werk en het leven in Brussel, en schroom niet om vragen te stellen. Ambieer je een internationale carrière én een baan met inhoud en maatschappelijke relevantie? Zet hiermee de eerste stap naar een loopbaan bij de Europese Unie. Na afloop van de workshop bieden we je de gelegenheid tot netwerken en persoonlijk contact met ons panel en onze voorlichters.

Geïnteresseerd in een traineeship bij de EU? Kom dan naar onze workshop op zaterdag 30 november.

Gespreksleiding:

Femke Bink, voorlichter WerkenbijdeEU.nl, oud-trainee bij de Raad van de Europese Unie

Sprekers:

  • Jan-Paul Brouwer, ambtenaar bij de European Defence Agency
  • Laurens Elsen, ambtenaar bij de Europese Commissie, DG Handel