Meet & Greet EU-concours 2014

« Terug naar Agenda
Begin:
29-03-2014 13:30
Einde:
29-03-2014 17:00

Je werk bij de Europese Unie begint 29 maart in Utrecht

Werken bij de EU logoHeb je een bachelor op zak? Ben je starter of heb je maximaal enkele jaren werkervaring en ben je op zoek naar een uitdagende baan? Kom proeven aan een carrière bij de Europese Unie tijdens de Meet & Greet van WerkenbijdeEU.nl.

Op 13 maart start de inschrijving voor een nieuw concours (=selectieprocedure voor een vaste baan bij de EU). Het betreft een algemeen concours voor startend beleidsmedewerkers. Er worden kandidaten gezocht voor functies als beleidsmedewerker in diverse vakgebieden. Inschrijven voor dit concours kan van 13 maart tot 15 april 2014. Ook worden er auditors geworven voor functies bij de Europese Rekenkamer in Luxemburg. De inschrijving voor dit concours staat open van 20 maart tot 24 april 2014. Wil je meer weten over deze selectieprocedures of over andere carrièremogelijkheden bij de EU? Ben je bijna of nog niet zo lang geleden afgestudeerd en op zoek naar een uitdagende baan? Kun je wel wat Meet & Greet WerkenbijdeEU.nlgouden tips gebruiken? Kom proeven aan een Europese carrière tijdens de Meet & Greet van WerkenbijdeEU.nl. Blok zaterdagmiddag 29 maart in je agenda en kom netwerken met EU-ambtenaren. Zij kunnen je als geen ander vertellen wat je mag verwachten van een baan in het hart van Europa. Naast uitgebreide informatie over de concoursen, informeren we je die middag over carrièremogelijkheden bij agentschappen van de Europese Unie, kan je een film zien over het werken bij de EU en kan je je op het infoplein door Nederlandse EU-ambtenaren laten informeren over diverse onderwerpen. We sluiten de middag af met een netwerkborrel waar je onder andere in gesprek kunt met de aanwezige EU-deskundigen.

Aanmelden & locatie

Aanmelden is verplicht. Meld je direct aan met het formulier aan de rechterzijde van de speciale landingspagina! Daar vind je ook meer informatie over deze Meet & Greet.

De Meet & Greet vindt plaats in Media Plaza (De Jaarbeurs) te Utrecht.