Meet & Greet EU-concours 2015

« Terug naar Agenda
Begin:
28-03-2015 13:30
Einde:
28-03-2015 18:00

Je werk bij de EU begint 28 maart 2015 in Utrecht!

keynote speech Alexandra EkkelenkampHeb je een bachelor of master op zak? Ben je starter of heb je maximaal enkele jaren werkervaring en ben je op zoek naar een uitdagende baan? Donderdag 19 maart start de inschrijving voor een nieuw concours (=selectieprocedure voor een vaste baan bij de EU). Het betreft een algemeen concours voor startende beleidsmedewerkers. Er worden kandidaten gezocht voor functies als beleidsmedewerker in diverse vakgebieden. Inschrijven voor dit concours kan vanaf donderdag 19 maart tot 21 april 2015. Ook worden er auditors geworven voor functies bij de Europese Rekenkamer in Luxemburg. De inschrijving voor dit concours vindt plaats van donderdag 26 maart tot 28 april 2015.

Kom proeven aan een Europese carrière tijdens de Meet & Greet van WerkenbijdeEU.nl! Blok zaterdagmiddag 28 maart 2015 in je agenda en kom netwerken met Nederlanders die bij de EU werken. Zij kunnen je als geen ander vertellen wat je mag verwachten van een baan in het hart van Europa. We informeren je die middag over carrièremogelijkheden bij de EU, waaronder ook de agentschappen van de Europese Unie. Ook de verschillende mogelijkheden om op tijdelijke basis bij de EU te werken, komen aan bod. Nederlanders delen hun ervaringen bij de EU met jou. Zij Meet & Greet 29 maart 2014vertellen je alles over het werken bij de EU, maar ook over het leven en wonen in Brussel. Uiteraard informeren we je ook over de concoursen, hoe ziet zo’n selectieprocedure er uit en hoe kan je je goed voorbereiden om je slagingskansen te verhogen. We sluiten de middag af met een netwerkborrel waar je onder andere in gesprek kunt met de aanwezige Nederlandse EU-deskundigen.

Aanmelden

Aanmelden is verplicht. Meld je direct aan met het formulier aan de rechterzijde van de speciale campagnepagina! Daar vind je ook meer informatie over deze Meet & Greet.