Bijeenkomst Schumantraineeship Europees Parlement

« Terug naar Agenda
Begin:
30-09-2016 16:00
Einde:
30-09-2016 18:00
Locatie:
Huis van Europa
Adres:
Google Map
Korte Vijverberg 5/6, Den Haag, Nederland, 2513 AB

Q&AStel je vraag en krijg antwoord tijdens de Q&A-bijeenkomst over het Schumantraineeship

Vrijdagmiddag 30 september zullen Arjen Langhorst, oud-trainee bij het Europees Parlement, en Jasper de Boer, voorlichter WerkenbijdeEU, tijdens een voorlichtingsbijeenkomst al jouw vragen over het Schumantraineeship bij het Europees Parlement beantwoorden. Arjen blikt terug op zijn traineeship en zijn ervaringen als Schumantrainee. Jasper informeert je over de selectie en toelating tot het Schumantraineeship. Het tweede deel van de bijeenkomst is gereserveerd voor het beantwoorden van vragen. Wil jij meer weten, wil jij je verder verdiepen, heb je vragen over het inschrijven of de verschillende DG‘s bij het Europees Parlement? Meld je aan en kom vrijdagmiddag 30 september naar het Huis van Europa in Den Haag. We sluiten de bijeenkomst af met een informele borrel.

Arjen Langhorst was van maart tot augustus 2016 trainee bij DG IPOL. Hij schreef mee aan een rapport over de eurocrisis voor de commissie Economische en monetaire zaken (ECON) van het Europees Parlement. Voor zijn master Internationale Betrekkingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) schreef Arjen ook zijn scriptie over dit onderwerp.

Aanmelden

Wil jij 30 september bij deze Q&A-bijeenkomst aanwezig zijn? Meld je dan nu aan via . De bijeenkomst start om 16.00 uur en de borrel zal rond 18.00 uur afgelopen zijn. De capaciteit van de zaal is beperkt, dus wacht niet te lang met aanmelden voor de bijeenkomst.

Om in het voorjaar van 2017 te kunnen starten als Schumantrainee bij het Europees Parlement moet je voor 15 oktober solliciteren.