Ambitieuze rijksambtenaar? Meet & Greet donderdag 3 april

« Terug naar Agenda
Begin:
3-04-2014 12:00
Einde:
3-04-2014 14:00

Verken je mogelijkheden op een Europese carrière!

foto: Paul HilkensZijn je ambities te groot voor Den Haag? Zet je volgende carrièrestap bij de EU. De Europese Unie biedt je tal van uitdagingen en mooie doorgroeikansen. Wil je precies weten hoe het zit?

Het Europees Bureau voor Personeelsselectie (EPSO) kondigt op 13 maart een nieuw, groot concours (=selectieprocedure voor een vaste baan bij de EU) aan. Het betreft een algemeen concours voor startend beleidsmedewerkers. Er worden kandidaten gezocht voor functies als beleidsmedewerker in diverse vakgebieden. Inschrijven voor dit concours kan van 13 maart tot 15 april 2014. Ook zal EPSO auditors gaan werven voor functies bij de Europese Rekenkamer in Luxemburg. De inschrijving voor dit concours vindt plaats van 20 maart tot 24 april 2014.

Blok donderdag 3 april vast in je agenda en kom luisteren naar Nederlandse EU-ambtenaren. Zij kunnen je als geen ander vertellen wat je mag verwachten van een baan in het hart van Europa. Een Europese carrière biedt je de mogelijkheid om jezelf breed te ontwikkelen en verder te blijven groeien. Je werkt samen met meer dan 28 nationaliteiten en zit bovenop belangrijke Europese ontwikkelingen. Uitgeleerd raak je nooit. Je wisselt geregeld van functie en krijgt alle ruimte voor opleidingen en trainingen.

keynote speech Matthieu SegersAanmelden & locatie Meet & Greet donderdag 3 april

Aanmelden is verplicht. Meld je direct aan met het formulier aan de rechterzijde van de speciale landingspagina! Daar vind je ook meer informatie over deze Meet & Greet. De Meet & Greet is volgeboekt. Aanmelden voor de bijeenkomst is niet meer mogelijk.

De Meet & Greet vindt plaats in het Huis van Europa te Den Haag.