12 maart: informatiebijeenkomst AD-concours 2015 bij PV-EU Brussel

« Terug naar Agenda
Begin:
1-01-1970 00:00

kantoor PV EUDe Nederlandse Permanente Vertegenwoordiging bij de EU in Brussel (PVEU) zet zich in om de kansen voor Nederlanders bij de verschillende Europese instellingen te vergroten. De PVEU ondersteunt hiertoe niet alleen Nederlanders die al bij de EU werken, maar staat ook starters bij die een Europese carrière ambiëren en in de regio Brussel wonen. De PV organiseert speciaal voor die laatste groep op donderdagavond 12 maart van 18.00 tot 20.30 uur een informatiebijeenkomst over het algemene AD-concours waarvan de inschrijving op 19 maart opent. Op de informatieavond zullen experts van het Europees Bureau voor Personeelsselectie (EPSO), de Europese Commissie en WerkenbijdeEU.nl hun ervaringen en persoonlijke tips delen. Ook is er gelegenheid voor het stellen van vragen. De avond zal worden afgesloten met een korte netwerkborrel.

Mocht je deze avond verhinderd zijn, dan kan je natuurlijk altijd naar onze Meet & Greet komen op zaterdagmiddag 28 maart in Utrecht. Daar wordt naast het concours ook aandacht besteed aan tijdelijke contracten bij de EU, het werken bij agentschappen, het werken als startend beleidsmedewerker etc. Ga voor het programma en om je aan te melden naar onze campagnepagina.

Je bent donderdagavond 12 maart vanaf 18.00 uur van harte welkom bij de PVEU. De bijeenkomst start om 18.30 uur. Het adres waar de bijeenkomst plaatsvindt is bij de PVEU, Kortenberglaan 4-10, 1040 Brussel. Wil je bij deze informatieavond aanwezig zijn, stuur dan voor 10 maart een e-mail naar bre-. Vergeet niet een legitimatiebewijs mee te nemen!