Junior Professional in Delegation programma van de EU

Meld je vóór 30 juni 2015 aan voor het JPD programma!

EDEOHeb jij affiniteit met een internationale omgeving en politiek, ben jij doelgericht en stressbestendig en wil jij de kans aangrijpen om je persoonlijke en professionele horizon te verbreden, dan is het Junior Professional in Delegation (JPD) programma bij de Europese Dienst voor Extern Optreden (EDEO/EEAS) waarschijnlijk iets voor jou!

De EU zoekt young professionals die 9 tot 18 maanden op een delegatie van de EU ergens in de wereld willen werken. Het kan om uiteenlopende werkzaamheden gaan, maar je kunt verwachten in de volgende velden ingezet te worden: ontwikkelingssamenwerking, internationale handel, veiligheidsbeleid, politieke analyse/rapportage, pers & communicatie, rule of law, justitiële aangelegenheden, economische zaken, landbouw en visserij, plattelandsontwikkeling en infrastructuur.

Heb jij:

  • interesse in een dynamische en uitdagende baan in het buitenland,
  • affiniteit met het werken voor de Europese Unie,
  • een Master diploma dat aansluit op een van bovengenoemde werkvelden,
  • een goede beheersing van het Engels en Frans,
  • minimaal 1 en maximaal 4 jaar (relevante) werkervaring?

Junior Professional in Delegation Programma van de EUMeld je dan tot uiterlijk 30 juni 2015 aan door het ingevulde aanmeldingsformulier te sturen naar de Permanente Vertegenwoordiging van Nederland bij de EU.

Kijk voor meer informatie, de voorwaarden en het aanmeldingsformulier op de website van de Europese dienst voor extern optreden.