Doe jij mee aan het concours audit? Meld je aan voor onze training!

WerkenbijdeEU.nl biedt gratis training bij de verschillende onderdelen van het audit concours

CBT / preselectieHeb jij je ingeschreven voor het concours audit (AD5 en AD7) voor functies bij de Europese Rekenkamer en de Europese Commissie? Dan biedt WerkenbijdeEU.nl jou begeleiding in de vorm van kostenloze training bij de Computer Based Test en het assessment.

Oefenmodules ter voorbereiding op de preselectie
Heb je je aangemeld voor het concours audit en heb je een inschrijfnummer van EPSO? Dan kom je in aanmerking voor begeleiding van WerkenbijdeEU.nl ter voorbereiding op de eerste testronde, de preselectie ofwel Computer Based Test. WerkenbijdeEU.nl biedt voordat de preselectie start, de mogelijkheid met online testmodules te oefenen. Voor de testmodules is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Schrijf je in op de Talent Pool om in aanmerking te komen voor begeleiding door WerkenbijdeEU.nl!

info assessmenttrainingTraining voor het assessment
WerkenbijdeEU.nl organiseert ook uitgebreide trainingen voor kandidaten die de assessmentfase van het concours bereiken. Je leert wat je persoonlijke verbeterpunten zijn én je gaat daaraan werken. De training wordt gegeven door Leeuwendaal en duurt meerdere dagdelen (totaal 2 dagen).

Talent Pool
Om in aanmerking te komen voor de oefenmodules en verdere begeleiding van WerkenbijdeEU.nl is aanmelden voor onze Talent Pool noodzakelijk. Door je in te schrijven in onze Talent Pool kunnen we goed contact houden met je en je nader informeren gedurende het concours. Zo kan WerkenbijdeEU.nl jou zo optimaal mogelijk begeleiden bij het doorlopen van het concours.