Gezocht: experts op het gebied van intellectueel eigendom

logo OHIMHet Bureau voor de Harmonisatie van de Interne Markt (OHIM) zoekt specialisten

Het is de taak van het bureau om merken, tekeningen en modellen te registreren. Bedrijven en instellingen kunnen er een merk of model laten registreren. Ook verzamelt dit Europees agentschap statistieken over nationale octrooien en depots.

Het OHIM zoekt specialisten, beleidsmedewerkers en beleidsondersteuners, met minimaal drie jaar ervaring op het gebied van intellectueel eigendom. Beleidsmedewerkers moeten een universitaire opleiding hebben genoten en daarna minimaal drie jaar relevante werkervaring hebben opgedaan. Beleidsondersteuners moeten een opleiding op hbo-niveau met minimaal drie jaar relevante werkervaring hebben of een opleiding op mbo-niveau met minimaal zes jaar relevante werkervaring.

Naast een goede beheersing van een van de officiële werktalen van de EU, Engels, Frans en Duits, is voldoende beheersing van een van de vijf officiële werktalen van het OHIM (Engels, Frans, Duits, Italiaans en Spaans) noodzakelijk.

Kijk voor uitvoerige informatie over deze werving in de officiële publicatie en lees de informatie op de website van EPSO zorgvuldig door. De standplaats van deze functies is Alicante in Spanje.

Inschrijven voor dit concours (selectieprocedure) kan tot 3 december 2013, 12.00 uur ’s middags, Brusselse tijd.