Word jij contract agent bij het Joint Research Centre?

onderzoeker Gemeenschappelijk Centrum voor OnderzoekDe EU is op zoek naar medewerkers op tijdelijke basis (contract agents) voor functies in Geel, Karlsruhe, Petten, Ispra, Sevilla en Brussel. Het gaat om functies met de volgende profielen: natuurwetenschappen, kwantitatieve wetenschappen, humane en sociale wetenschappen, landbouw-, milieu en aardwetenschappen, gezondheidswetenschappen. De EU werft deze medewerkers via een zogenaamde CAST (Call for expression of interest). Deze selectieprocedure zal resulteren in een lijst van ongeveer 600 kandidaten die gerekruteerd kunnen worden voor een functie bij de Europese Unie.

Deadline voor inschrijving is 1 maart 2013 om 12.00 uur ‘s middags, Brusselse tijd.

Gezocht: wetenschappers/onderzoekers voor het Joint Research Centre (JRC) en de Europese Commissie

Er wordt gezocht naar specilalisten met de volgende profielen:

Toelatingseisen

Om mee te mogen doen aan deze CAST, moet je in ieder geval aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Staatsburger zijn van één van de lidstaten van de Europese Unie
  • Grondige kennis bezitten van één van de 23 officiële talen van de Europese Unie.
  • Behoorlijke kennis bezitten van een tweede taal, waarbij je kunt kiezen uit Duits, Engels of Frans.
  • Bij sluiting van de inschrijving in bezit zijn van het gevraagde diploma en de eventueel benodigde jaren werkervaring. De precieze toelatingseisen verschillen per profiel (zie meer informatie hieronder).

Aanmelden

Om mee te doen aan deze CAST, meld je je aan via je persoonlijke EPSO-account. Dit is een online profiel waarin je o.a. je diploma’s en opleidingen, je werkervaring, je talenkennis en je motivatie invult. Wie al eerder aan een concours of CAST meegedaan heeft, beschikt al over een account en wordt verzocht zich daarmee aan te melden voor dit concours. Wie nog niet beschikt over een EPSO-account kan er een aanmaken via eu-careers.eu.

De uiterste datum om je aan te melden voor deze CAST is 1 maart 2013 om 12.00 uur ‘s middags, Brusselse tijd. Wij adviseren om niet tot het laatste moment te wachten met aanmelden, gezien de grote hoeveelheid in te vullen gegevens.

Meer informatie

Bovenstaand overzicht is slechts een beknopte samenvatting van de informatie die beschikbaar is op de website van EPSO (Europees Bureau voor Personeelsselectie) en in de Publicatiebladen van de Europese Unie. De precieze functieomschrijvingen, toelatingseisen en selectieprocedures verschillen per profiel. Kijk voor meer informatie op de website van EPSO.

Vragen

Vragen over de selectieprocedure en de inhoud van de CAST kun je direct aan EPSO stellen via de website eu-careers.eu, of via de EPSO facebook pagina.