Talent Pool WerkenbijdeEU.nl voor concoursdeelnemers

talent pool

Schrijf je in om in aanmerking te komen voor begeleiding door WerkenbijdeEU.nl!

Heb je je aangemeld voor het concours voor startende beleidsmedewerkers of audit? En heb je een inschrijfnummer van EPSO? Dan kom je in aanmerking voor begeleiding van WerkenbijdeEU.nl ter voorbereiding op de eerste testronde, de preselectie. WerkenbijdeEU.nl biedt je de mogelijkheid met online testmodules te oefenen. Voor het oefenen met deze testmodules is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden voor deze begeleiding doe je door een kopie van je EPSO-inschrijfbewijs en een kopie van je paspoort te sturen naar . Vergeet alsjeblieft in deze e-mail niet aan te geven bij welk concours je begeleiding wilt ontvangen! Na je aanmelding ontvang je een link naar het formulier waarmee je je kunt inschrijven in onze Talent Pool. Sta je eenmaal geregistreerd in de Talent Pool? Dan zullen we je gegevens toesturen m.b.t. het inloggen voor de oefenmodules. Deze oefenmodules komen binnenkort beschikbaar. Als je in de Talent Pool staat, kunnen we je gedurende het concours nader informeren, trainen en blijven volgen.

Sta je al ingeschreven in onze Talent Pool?

Heb je je eerder ingeschreven op de Talent Pool, maar nog geen account aangemaakt? Doe dit eerst om voor al je toekomstige sollicitaties bij de EU en begeleiding van WerkenbijdeEU.nl niet je gegevens opnieuw te hoeven invoeren. Het aanmaken van een account is makkelijk en doe je via de link in de tekst boven het formulier. Deze ene keer vul je alleen de verplichte velden opnieuw in. Deze informatie wordt vervolgens gekoppeld aan je bestaande profiel.

Heb je eerder al een account aangemaakt? Log dan in, check of je gegevens nog up-to-date zijn, corrigeer deze of vul deze eventueel aan, vul het veld in met betrekking tot informatie over het concours en verstuur het formulier om je gegevens aan ons door te geven.