Parlementair onderzoeker bij het Europees Parlement?

Meld je tot 31 maart aan voor een functie als parlementair onderzoeker

logo Europees ParlementHet Europees Parlement werft kandidaten om een databank aan te leggen met onderzoekers die als arbeidscontractant opgeroepen kunnen worden voor parlementair onderzoek. De functies zijn gesitueerd in Brussel. Afhankelijk van de opdracht kan het zijn dat je op andere werkplekken van het Europees Parlement gaat werken.

Om te kunnen solliciteren op deze functie moet je voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • een diploma van een volledige universitaire opleiding van tenminste drie jaar hebben op een van de volgende terreinen: politieke wetenschappen, economie, Europese studies, openbaar bestuur, rechten, sociale wetenschappen, internationale betrekkingen, natuurwetenschappen, statistiek of geschiedenis.
  • ten minste drie jaar relevante beroepservaring

De uiterste datum om te reageren is 31 maart om 12.00 uur ‘s middags.

Kijk voor een uitgebreide omschrijving, de exacte voorwaarden en eisen en de wijze van solliciteren op de website van het Europees Bureau voor Personeelsselectie (EPSO). Voor tips en advies bij het invullen van de talent screener, kun je contact met ons opnemen via .

Heb je gesolliciteerd? Neem contact met ons op via . Wij kunnen jouw kandidatuur verstevigen door inzet van onze collega’s bij de Permanente Vertegenwoordiging bij de EU in Brussel (PVEU).