Onderwijs-/ontwikkelingspsycholoog bij de EU?

contract agentsMeld je voor 12 maart aan als contract agent!

De Europese Commissie is op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde onderwijs-/ontwikkelingspsychologen die ingezet worden bij kinderdagverblijven in Brussel, Ispra en Luxemburg. Vind je het een uitdaging met kinderen, ouders en educatief personeel op een kinderdagverblijf te werken en de kwaliteit van de educatieve rol te waarborgen? Schrijf je dan in voor deze wervingsronde voor medewerkers op tijdelijke basis (contract agents).

Deadline voor inschrijving is 12 maart 2013 om 12.00 uur ‘s middags, Brusselse tijd.

Toelatingseisen

Om mee te mogen doen aan deze selectieprocedure (CAST), moet je in ieder geval aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Staatsburger zijn van één van de lidstaten van de Europese Unie
  • Grondige kennis bezitten van één van de 23 officiële talen van de Europese Unie.
  • Behoorlijke kennis bezitten van een tweede taal, waarbij je kunt kiezen uit Duits, Engels of Frans.
  • Bij sluiting van de inschrijving in bezit zijn van het gevraagde diploma en de eventueel benodigde jaren werkervaring.

Aanmelden

foto ANPOm mee te doen aan deze CAST, meld je je aan via je persoonlijke EPSO-account. Dit is een online profiel waarin je o.a. je diploma’s en opleidingen, je werkervaring, je talenkennis en je motivatie invult. Wie al eerder aan een concours of CAST meegedaan heeft, beschikt al over een account en wordt verzocht zich daarmee aan te melden voor deze wervingsronde. Wie nog niet beschikt over een EPSO-account kan er een aanmaken via eu-careers.eu.

De uiterste datum om je aan te melden voor deze CAST is 12 maart 2013 om 12.00 uur ‘s middags, Brusselse tijd. Wij adviseren om niet tot het laatste moment te wachten met aanmelden, gezien de grote hoeveelheid in te vullen gegevens.

Meer informatie

Bovenstaand overzicht is slechts een beknopte samenvatting van de informatie die beschikbaar is op de website van EPSO (Europees Bureau voor Personeelsselectie) en in de Publicatiebladen van de Europese Unie. De precieze functieomschrijvingen, toelatingseisen en selectieprocedures verschillen per profiel. Kijk voor meer informatie op de website van EPSO en in de officiële publicatie bij deze werving.

Vragen

Vragen over de selectieprocedure en de inhoud van de CAST kun je direct aan EPSO stellen via de website eu-careers.eu, of via de EPSO facebook pagina.