Junior Professional in Delegation programma van de EU

Junior Professional in Delegation Programma van de EU

Meld je vóór 10 september 2012 aan!

Heb jij affiniteit met een internationale omgeving en politiek, ben jij doelgericht en stressbestendig en wil jij de kans aangrijpen om je persoonlijke en professionele horizon te verbreden, dan is het Junior Professional in Delegation (JPD) programma waarschijnlijk iets voor jou!

De EU zoekt young professionals die 9 tot 18 maanden op een delegatie van de EU ergens in de wereld willen werken. Het kan om uiteenlopende werkzaamheden gaan, maar je kunt verwachten in de volgende velden ingezet te worden: ontwikkelingssamenwerking, internationale handel, veiligheidsbeleid, politieke analyse/rapportage, pers & communicatie, rule of law, justitiële aangelegenheden, economische zaken, landbouw en visserij, plattelandsontwikkeling en infrastructuur.

Heb jij:

  • interesse in een dynamische en uitdagende baan in het buitenland,
  • affiniteit met het werken voor de Europese Unie,
  • een Master diploma dat aansluit op een van bovengenoemde werkvelden,
  • een goede beheersing van het Engels en Frans,
  • minimaal 1 en maximaal 4 jaar (relevante) werkervaring?

Meld je dan uiterlijk 10 september 2012, 12.00 uur ‘s middags aan door het ingevulde aanmeldingsformulier teJunior Professional in Delegation Programma van de EU sturen naar de Permanente Vertegenwoordiging van Nederland bij de EU via een e-mail naar bre-.

Kijk voor meer informatie, de voorwaarden en het aanmeldingsformulier op de volgende website en in het volgende document.