Joint Research Centre zoekt post-docs

Het Joint Research Centre (JRC) zoekt post-doc onderzoekers op veel verschillende vakgebieden

JRC concoursHet JRC is het interne wetenschappelijke onderzoekscentrum van de Europese Commissie, dat onafhankelijk onderzoek doet om te adviseren over Europees beleid.

Het JRC doet een oproep voor contractagenten in functiegroep IV, welke als doel heeft om een bestand op te bouwen van gekwalificeerde kandidaten waaruit het JRC kan putten wanneer vacatures ontstaan. Je solliciteert door het online formulier in te vullen. Wanneer een vacature ontstaat die aansluit op jouw profiel, kun je worden uitgenodigd voor een gesprek. Om in aanmerking te komen moet je je doctoraat hebben behaald, of minimaal vijf jaar relevante werkervaring hebben opgedaan in je vakgebied.

Openstaande individuele vacatures voor contract agents bij JRC worden ook gepubliceerd op de pagina met tijdelijke vacatures op de website van EPSO. Voorwaarde om te kunnen solliciteren, is dan dat je je in de database hebt ingeschreven. Je kunt dus rechtstreeks benaderd worden voor een functie, maar je hebt ook zelf de kans te reageren op functies via het overzicht van tijdelijke vacatures op de website van EPSO.

Talent Pool

logo JRCWanneer je solliciteert, meld je dan bij ons via . Wij sturen je dan een uitnodiging om je in te schrijven op de talent pool van WerkenbijdeEU.nl. Kandidaten in de talent pool ontvangen nadere informatie en tips die je kansen op een functie kunnen vergroten.

Kijk voor meer informatie over de eisen, de procedure en om te solliciteren kijk je op de website van het JRC.