Zaterdagmiddag 8 april: Meet & Greet EU-concours

« Terug naar Agenda
Begin:
8-04-2017 12:30
Einde:
8-04-2017 18:00

EU-concoursWil je meer weten over het EU-concours 2017 of over andere carrièremogelijkheden bij de EU?

Ben je bijna of nog niet zo lang geleden afgestudeerd? Of werk je al en ben je op zoek naar een uitdagende nieuwe baan? Kom proeven aan een Europese carrière tijdens de Meet & Greet van WerkenbijdeEU! Blok zaterdagmiddag 8 april in je agenda en kom luisteren naar én netwerken met EU-ambtenaren. Zij kunnen je als geen ander vertellen hoe de selectieprocedure bij het concours werkt en wat je mag verwachten van een baan in het hart van Europa.

Medio februari zal de inschrijving voor de Meet & Greet openen en komt er meer informatie over het programma beschikbaar. Houd hiertoe de website in de gaten.

EU-concours 2017

Komend voorjaar opent EPSO, het Europees Bureau voor Personeelsselectie, het EU-concours 2017. Een nieuw concours voor startende beleidsmedewerkers bij de Europese Unie. Het concours is toegankelijk voor startende bachelors en masters (hbo en wo) die net afgestudeerd zijn of al een paar jaar werkervaring hebben. Het maakt niet uit welke studie je hebt gedaan, met alle studierichtingen kan je meedoen. Het is een zogenaamd concours voor generalisten. Houd onze website in de gaten, binnenkort zal er meer informatie over het concours bekend worden.

EPSO
Kijk voor actuele informatie en vragen over de selectieprocedure en de inhoud van het concours ook op de website van EPSO. Sinds kort heeft EPSO een geheel vernieuwde website.